Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomst met zeer actuele lezing op 30 maart 2019!

De CPLD Vereniging organiseert voor haar leden, donateurs en andere geïnteresseerden op zaterdag 30 maart a.s. in Nijkerk een bijeenkomst annex lotgenotencontact.
Tijdens deze bijeenkomst zal Dr. Hugo Schooneveld een lezing geven met als titel “Effecten van zonlicht en elektromagnetische velden op huid, lichaam en geest”.
Er zal volop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen, ook in relatie met actuele thema’s zoals 5G en nieuwste wetenschappelijke inzichten over de werking van “de huid”.

Dr. Hugo Schooneveld studeerde Wiskunde en Natuurwetenschappen, richting Experimentele Biologie. Promoveerde in 1970. Is als autoriteit inzake ons werkveld betrokken bij tal van organisaties en overlegstructuren, publiceert regelmatig (o.a. via weblog, zie www.hugoschooneveld.nl) en geeft ook lezingen over de actuele wetenschappelijke stand.

Naast de lezing komen ook andere onderwerpen aan de orde en is volop ruimte voor informeel contact, ook met aanwezige deskundigen.
De bijeenkomst vindt plaats in een stralingsarme ruimte, inloop vanaf 10:30 uur, start om 11:00 uur en duurt tot 15:00 uur, waarna informeel contact tot 16:00 uur.
De eenvoudige, lekkere, biologische lunch wordt aangeboden door de CPLD Vereniging. Deelname aan de dag is gratis voor geïnteresseerden.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk: via info@cpld.nl of via 033 – 245 77 13.
(NB: het aantal plaatsen is beperkt, toewijzing geschiedt o.a. op volgorde aanmelding)

Back To Top