Ga naar hoofdinhoud

Landelijke demonstratie STOP 5G

De Werkgroep Landelijke Demonstratie 5G Den Haag houdt op maandag 9 september een landelijke demonstratie in Den Haag, start om 12:00 uur en verwacht einde 14:30 uur.

Tijdens de demonstratie zal aan Staatssecretaris (EZK) Mona Keijzer een manifest en documentatiemap worden overhandigd.

Wetenschappers en andere deskundigen verwachten dat vooral 5G (vanwege specifieke stralingseigenschappen) zeer schadelijk zal zijn voor de huid en een sterke stijging van het aantal huidklachten gaat veroorzaken. Daarnaast zijn in de huid tal van receptoren aanwezig, welke bij aanstralen ook nog eens elders in het lichaam negatieve reacties gaan veroorzaken. Er is geen onderzoek gedaan, wat de veiligheid van 5G aantoont.

De Werkgroep:

Waarom demonstreren:
‘Wij zijn zeer bezorgd over de gezondheidseffecten die de uitrol van 5G zal veroorzaken. Wij, als burgers worden zonder dat we daar enige zeggenschap over hebben opgezadeld met een nieuwe technologie, waarbij de gevolgen voor onze privacy niet te overzien zijn en wij de schadelijke gevolgen voor de gezondheid niet kennen.  We hebben geen vrije keus en daarom is uitrol van 5G ONDEMOCRATISCH’.

DOE MEE EN MELD JE AAN VOOR DE LANDELIJKE DEMONSTRATIE STOP 5G OP 9/9/19

Meld je aan:
1 Als je wil meelopen met de demonstratie op 9 september 2019 in Den Haag, klik op: Meelopen.
2 Als je de actiegroep 5G Den Haag wil steunen, klik op: Meehelpen.

De Werkgroep Landelijke Demonstratie 5G Den Haag

De demonstratie wordt ondersteund door de Nederlandse stralingsbewuste organisaties, w.o. CPLD Vereniging, zie www.eerlijkoverstraling.nl .

Back To Top