skip to Main Content

Lezing door water-expert Frank Silvis op zaterdag 14 maart a.s. in Nijkerk!

Zaterdag 14 maart zal Frank Silvis een interessante lezing geven met als titel “Van ingenieur tot wichelroedeloper, over water en radiësthesie*”. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De lezing en gehele bijeenkomst staan gratis voor deelname open voor leden, donateurs en ook andere geïnteresseerden (wel vooraf aanmelden!).

De inloop is vanaf 10:30 uur, de lezing begint om 11 uur. Na de eenvoudige, doch lekkere biologische lunch (12:45 – 14:00 uur) is er informeel (“lotgenoten”-)contact voor kennismaking, informatie over zon/UV/(kunst-)licht/EMV, etc.

Bij interesse voor deelname: graag vooraf opgeven via info@cpld.nl of telefonisch via 033-245 77 13 (toewijzing o.a. op volgorde van aanmelding!). U bent van harte welkom. (Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, de lezing zal ook in het eerstvolgende verenigingsblad Stralend worden gepubliceerd).

Over Frank Silvis en de lezing:

Frank Silvis (62) heeft civiele techniek in Delft gestudeerd en werkt al 35 jaar met water. Tijdens zijn periode als regiodirecteur van drinkwaterbedrijf Vitens ontdekte hij de energetische kant van water. Geïnspireerd door de boeken van Emoto, Victor Schauberger en vele anderen ging een compleet nieuwe wereld voor hem open. Hij is gaan onderzoeken hoe zuiver en vitaal ons drinkwater eigenlijk is. Hij kwam op het spoor van een vakgebied (de radiësthesie), waarmee hij zelf reproduceerbaar de vitaliteit van water en voedsel kan meten. In zijn ontdekkingsreis naar water heeft hij vele soorten water energetisch doorgemeten: afvalwater, drinkwater, rivierwater, zeewater en heilig water. Hij toont ook verschillende vitaliseringsmethoden en wat u zelf kunt doen om uw waterkwaliteit en daarmee uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Radiësthesie* betekent letterlijk ‘het gewaarworden van straling’. Deze straling kan gemeten worden met de wichelroede, de pendel, de biotensor en de Lecherantenne. In de lezing gaat Frank in op stralingen van geologische, technische, humane en parapsychologische en kosmische bronnen. Sommige straling beïnvloedt de kwaliteit van ons (drink)water. Straling is overal. Straling kan veel verschillende oorzaken hebben. We kennen allemaal de straling van de elektromagnetische belasting en van de zon, maar wist u dat er ook straling uit de ondergrond kan komen, door wateraders of breuken? Of straling meegebracht door de energiebanen van de Hartmann- en Curry-netten, die overal op de wereld zijn. In de presentatie wordt de straling vanuit het vakgebied van de radiësthesie beschouwd

Back To Top
X