Ga naar hoofdinhoud

Lezing “Handreiking overleven in een toxische wereld” door Mariët Disselhorst op 31 augustus a.s. bij CPLD Vereniging!

Op zaterdag 31 augustus a.s. vindt weer een bijeenkomst (van 10:30 uur – 15:00 uur) in Nijkerk plaats voor onze leden, donateurs en andere geïnteresseerden.                  

Wij zijn erg blij dat ons lid Mariët Disselhorst dan een lezing wil verzorgen over de vele manieren hoe je Jezelf weerbaarder kuntmaken in deze toxische wereld. Want inmiddels spelen allerlei factoren een grote rol in je gezondheid. Niet alleen de werking van je organen, voeding, rust, maar ook zaken zoals stress en externe milieufactoren w.o. vervuiling en straling.

Mariët Disselhorst heeft zich vanuit werkervaring (apotheek/farmacie) en persoonlijke kwaliteiten(stralingsgevoelig) al jarenlang verdiept in dit brede onderwerp.

Doel van de lezing is om mensen bewuster te maken en vooral praktische insteken te bieden. Vragen en het delen van ervaringen zijn zeer welkom!

Naast de lezing komen ook andere onderwerpen aan de orde en is volop ruimte voor informeel contact, ook met aanwezige deskundigen.
De bijeenkomst vindt plaats in een stralingsarme ruimte, inloop vanaf 10:30 uur, start om 11:00 uur met de lezing en duurt (‘s middags informeel contact) tot 15:00 uur.
De eenvoudige, lekkere, biologische lunch wordt aangeboden door de CPLD Vereniging. Deelname aan de dag is gratis voor geïnteresseerden.

Bij interesse:
Aanmelden vooraf is noodzakelijk en wel graag uiterlijk woensdag 28 augustus a.s uw komst bevestigen: telefonisch via 033-24 57 713 of per mail aan info@cpld.nl.

NB: het aantal plaatsen is beperkt, toewijzing geschiedt o.a. op volgorde aanmelding.

Back To Top