skip to Main Content

Nieuwe Start

De vereniging heeft een nieuw bestuur gekregen. De sterke punten van het oude en de invloed van de nieuwe leden moeten het bestuur in de vereniging sterker maken. Doordat de taken beter worden verdeeld kan het nieuwe bestuur inspelen op de actuele situatie. Zo is de vereniging het laatste jaar ook uitgebreid met mensen die last hebben van straling. Voor deze mensen is er geen vereniging en daar hun probleem aansluit bij ons zonlichtprobleem hopen we ook deze mensen een helpende hand te kunnen bieden. Vaak is het een combinatie van problemen welke in de medische wereld vaak niet worden erkend. Ook voor deze mensen willen wij de kwaliteit van leven verbeteren.

Omdat de vereniging druk bezig was met het versterken van het bestuur zijn er enkele taken onvoldoende belicht maar daar zal verandering in komen. Het nieuwe bestuur is erg enthousiast en gaat de uitdaging graag aan. Dit jaar wil de vereniging een nieuw gezicht laten zien met onder andere een nieuw logo, aangepaste folders en een nieuwe achterwand voor beurzen e.d. Tevens heeft de vereniging een bagagewagen aangeschaft om zo beter, vaker en gemakkelijker een beurs of ziekenhuis te kunnen bezoeken.

Hierdoor hopen we nog beter bij de mensen te kunnen komen om te helpen. De achterwand en de bagagewagen zijn grotendeels gesponsord door Stichting Voorzorg Utrecht.

Gesprek met Judith van der Hammen

Back To Top
X