skip to Main Content

Op zaterdag 3 September 2016

Op zaterdag 3 september 2016 is er weer een Lotgenotencontact met ook dit keer een zeer
interessante spreekster, mevrouw Van Cranenburgh, over Kwaliteit van Leven voor patiënten met een chronische huidaandoening. Zie voor overige informatie hieronder.

11.15 uur Aanvang Lotgenotencontact over Kwaliteit van Leven met als spreekster mevrouw 13.00 uur De CPLD Vereniging biedt de aanwezigen een eenvoudige lunch aan met Oda van Cranenburgh. Mevrouw Van Cranenburgh is psycholoog/onderzoeker bij het Huidfonds en heeft een e-learning programma Kwaliteit van Leven voor patiënten met een chronische huidaandoening ontwikkeld. In dit zelfmanagement programma worden tips en adviezen gegeven om beter te leren omgaan met de (gevolgen van de) aandoening. Tijdens de bijeenkomst presenteert zij enkele praktische voorbeelden en tips uit het programma waar u zelf mee aan de slag kunt. gelegenheid tot vragen aan de spreekster en onderling lotgenotencontact. Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór maandag 22 augustus 2016. U kunt zich aanmelden via onderstaande mailadres of bij Freek van den Hengel, telefoonnummer 033 245 77 13. Vermeldt u ook even met hoeveel personen u komt?

Vanaf 11.00 uur bent u welkom bij Locatie Wulfshoeve, Moorselaar 69, 3862 VA Nijkerk.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het bestuur van de CPLD Vereniging. De kosten voor zaalhuur, koffie en thee en lunch zijn voor rekening van de Vereniging.
Reiskosten zijn voor eigen rekening. U mag iemand meebrengen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn terwijl u zich wel heeft opgegeven, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten.

Wij hopen weer op een flinke opkomst en ontmoeten u heel graag op zaterdag 3 september 2016!
Met vriendelijke groet,

CPLD Vereniging
Hans van der Zouw, bestuurslid
Freek van den Hengel, lotgenotencontact

Back To Top
X