skip to Main Content

Op zaterdag 30 mei houdt Leendert Vriens, natuurkundige en specialist op dit gebied, een lezing over elektrogevoeligheid.

Het bestuur is voornemens om vier lotgenotencontactdagen per jaar te organiseren. In 2015 zijn de volgende data gepland: 30 mei, 11 juli, 12 september en 14 november. In 2016 is 9 januari gepland. Noteer de data vast in uw agenda. Soms ligt de nadruk van een bijeenkomst op straling en een andere keer op licht. Dan weer hopen we een activiteit te organiseren over beide onderwerpen. Maar het spreekt vanzelf dat elk lid iedere lezing welkom is, ongeacht de aard en ernst van de aandoening en natuurlijk mag u uw partner of een kennis meebrengen. Uiteindelijk zult u merken dat er maar weinig verschil zit tussen de oorzaken en gevolgen van licht en die van straling.

Op zaterdag 30 mei houdt Leendert Vriens, natuurkundige en specialist op dit gebied, een lezing over elektrogevoeligheid en andere intoleranties en de invloed daarvan op de gezondheid. De huidige maatschappij maakt steeds meer gebruik van ‘draadloze communicatie’. Bij veel van de elektrogevoelige of elektrohypersensitieve (EHS) mensen wordt bij medische onderzoeken geen oorzaak gevonden. Het komt echter regelmatig voor dat deze personen tevens lijden aan andere intoleranties en/of ziektes, zoals Lyme, MCS en CPLD.

In de lezing wordt een breed overzicht over dit onderwerp gegeven. Aan de orde komen:
toegestane en wenselijke stralingsbelastingen – resultaten van wetenschappelijk onderzoek, waaronder waargenomen biologische effecten – klachten die karakteristiek zijn voor EHS –
het versterkend effect van andere intoleranties en toxische belastingen – overheidsbeleid dat vanwege de economische belangen gebaseerd is op het ontkennen van een mogelijke relatie tussen lichamelijke klachten en stralingsbelasting, met als gevolg: dat er geen beschermende maatregelen genomen zijn, met voor velen zeer ernstige gevolgen – het overheidsbeleid in andere landen – wat kunt u zelf doen om de stralingsbelasting te verminderen. Tijdens en na de lezing kunnen vragen gesteld worden. Kortom, het belooft voor ieder lid van de CPLD een interessante dag te worden.

Vanaf 10.30 uur bent u welkom bij Locatie Wulfshoeve, Morselaar 69, 3862 VA Nijkerk. Om 11.00 uur begint de lezing en we verwachten dat deze tot ca. 13.00 uur zal duren. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het bestuur van de CPLD Vereniging. De kosten voor zaalhuur, koffie en thee zijn voor rekening van de Vereniging. Reiskosten zijn voor eigen rekening. U kunt zich via de telefoon of de mail opgeven bij de secretaris. De gegevens staan onder aan de brief. Meldt u zich snel aan want de ruimte is beperkt en vol is vol. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn terwijl u zich wel heeft opgegeven, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten.

Wij rekenen op een goede opkomst en zien u graag zaterdag 30 mei 2015. Met vriendelijke groet,

CPLD VERENIGING
info@cpld.nl
mobiel 0652680869

Back To Top
X