Ga naar hoofdinhoud

Zaterdag 24 november a.s. bijeenkomst in Nijkerk met lezing Dr. Saskia Bosman!

Op zaterdag 24 november a.s. vindt op een stralingsarme locatie in Nijkerk een bijeenkomst (“lotgenotencontact”) plaats voor leden van de CPLD Vereniging en andere geïnteresseerden.

Tijdens de bijeenkomst vindt een lezing plaats door de biologe Dr. Saskia Bosman over de “Pijnappelklier” en hoe deze klier – en daarmee onze gezondheid – wordt beïnvloed door de straling van licht en straling van EMV.

Daarnaast is er volop gelegenheid voor onderlinge contacten en ook het stellen van vragen. Voor een eenvoudige, doch lekkere lunch wordt gezorgd (met dieetwensen houden wij rekening).

Inloop vanaf 10:30 uur, start 11:00 uur, einde 15:00 uur.

Voor deelname is aanmelding vereist: via info@cpld.nl of telefonisch via 033 – 245 77 13 (Freek).

U ontvangt dan later een deelnamebevestiging, mede i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.

Voor leden en andere geïnteresseerden is deelname aan de bijeenkomst (en lunch) gratis.

De landelijke CPLD Vereniging (een zogenaamde “erkende PGO”) komt op voor mensen, die gevoelig zijn voor de straling van zon, ultraviolet (UV) en/of elektromagnetische velden. Oorspronkelijk is de vereniging ontstaan voor specifieke huidklachten door de zon (CPLD), maar richt zich de afgelopen jaren ook meer op de straling van EMV. O.a. doordat veel EMV-stralingsgevoeligen ook huidklachten hebben en gevoelig zijn (geworden) voor UV, maar ook doordat veel CPLD’ers gevoelig zijn geworden voor EMV, wat o.a. leidt tot verergering van de CPLD-klachten.

Wij zien U graag op de 24e!

Back To Top